Phi Phi Railay Railay Koh Lanta Koh Ngai 4 Island Tour Koh Hong Koh Kradan

Krabin maakunnassa

Krabi Province 

Krabi on yksi eteläisissä maakunnissa Thaimaan, jonka rannalla on Andamanmerellä. 

Naapurikunnan maakunnat ovat (pohjoisesta myötäpäivään) Phang nga, Surat Thani, Nakhon Si Thammarat ja Trang. Phuket maakunnan länsipuolella on myös naapurimaihin, mutta ilman maan rajaa. Pääoman alue on kaupungin Krabi. 

Maantieto 
Maakunnassa sijaitsee rannalla on Andamanmerellä. Merkittävimpiä ovat eristämisen kalkkikivi hills, sekä maan ja meren saarille. Rock kiipeilijöille kaikkialta maailmasta matkustaa Railay Beach kiivetä. Noin 130 saaret kuuluvat maakunnassa, Koh Phi Phi Lee on ehkä kaikkein kuuluisin, koska se oli joukko elokuva The Beach. Rannikolle maakunnassa oli pahasti vahingoittuneet hyökyaallon 26. joulukuuta 2004. 

Muut saaret kuuluvat: Koh Phi Phi Don, kuuluu Phi Phi-saaret, ja Koh Lanta, suuremman saaren eteläpuolella. 

Majoitusta Krabi:

Kalkkikiviteollisuudessa hills sisältävät monia luolia, useimmat ottaa kaunis stalactites ja stalagmites. Tham Chao Le ja Tham Phi Hua Jos haluat, niin Ao Luek piiri sisältää esihistoriallisia rock-maalaus kuvaa ihmisten ja eläinten sekä geometriset muodot. Vuonna Lang Rong Rien luola 1986 arkeologit löytyi 40000 vuotta vanha ihmisen esineitä - kivet työkalut, keramiikka sekä luita. Se on yksi vanhimmista jälkiä ihmisen ammatti kaikissa Kaakkois-Aasiassa. Luolissa Krabi on myös yksi tärkeimmistä lähteistä pesiä syötävässä-pesä Swiftlet, jonka avulla luodaan linnun pesä keitto. 

Historia 
Ensimmäinen ihmisen pysyy maakunnassa juontavat 25000 - 35000 BC, mutta ensimmäinen kirjataan historia juontaa kuningaskunnan Ligor vuonna 1200, jolloin kaupunki Ban Thai Samor oli osa tämän valtakunnan. Nyky-Thaimaa, Krabi annettiin alkaen Nakhon Si Thammarat senkin jälkeen, kun 1872, kun kuningas Chulalongkorn antoi Krabi asema kaupungissa. Vuonna 1875 se oli tehnyt suoraan alisteinen Bangkokiin, mikä tulee, mikä on nyt maakunnassa. Vuonna 1900 kuvernööri siirretty keskustassa maakunnassa alkaen Ban Talad Kao sen nykyinen sijainti suulla, että Krabi joki.

Nähtävyys klo Krabi 

Piirre sekä Krabi ja sen lähialueilta Phang nga on massiivinen kalkkikivi karsts, nousevat vertiginously ulos vakiokantahyvitysten riisinviljelyn maalla ja saarilla päässä merestä. Lisää joissakin gorgeous rannat ja erinomainen scuba diving ja kalliokiipeilyä, ja se on vähän ihme, että matkailun alalla on ollut kasvussa. 

Vaikka vähemmän kaupallistettaessa kuin naapurimaassa Phuket, Krabi Province ei voida pitää havaitsemattomista: se saa kaksi miljoonaa kävijää vuodessa, ja suurin matkailualueilla ruokaa runsaasti ulkomaalaisia.

 

Krabi Province ja Andamanmerellä on useita erinomaisia Sukelluskohteet. Löydät sukellus resorts lähes joka rannikko kohdetta alueen ja saarilla että matkailijat vierailla. Dive resorts on Phuket vierailee joitakin näistä sivustoista liikaa. Useimmat tarjoaa valikoiman sukellusta milloin seuraavat sivustot: